Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

 • Maandag 13:30 - 18:00
 • Dinsdag 09:30 - 18:00
 • Woensdag 09:30 - 18:00
 • Donderdag 09:30 - 18:00
 • Vrijdag 09:30 - 18:00
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
Afspraak maken

Bossenbroek

100 jaar!

Bossenbroek is al 100-jaar een begrip op de Veluwe. Bossenbroek is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met twee onderscheidende modezaken in hartje Voorthuizen! Een ding is zeker, dit zouden wij niet kunnen als jij er niet was geweest, samen met ons top team.

 

Wij zijn trots op ons 100-jarig bestaan! Door de jaren is er veel veranderd en vernieuwd. We denken steeds vooruit en blijven opzoek naar onderscheidende en verantwoorde merken. We blijven ons constant vernieuwen op onze social media, maar ook op onze website om jou te inspireren. Het belangrijkste ben jij als klant! Wat zijn wij dankbaar voor jouw loyaliteit. Wij worden blij als jij stralend de deur uit gaat.  

 

Bij Bossenbroek Woman is het onze missie om vrouwen te laten stralen met de outfit die haar persoonlijkheid versterkt. Daarin staan ambacht en oprecht advies hoog in het vaandel.

 

100 jaar die gevuld zijn met passie voor mode en aandacht voor de klant. Zowel opa en oma Bossenbroek vroeger, als het team van vandaag, zijn gedreven om het bedrijf te laten groeien. Wij zijn trots op 100 jaar Bossenbroek.

'' Geweldig geholpen ''

5/5

★★★★★

 

'' Wat een mooi moment, gewonnen en de prijs, een modeartikel van Summum. Jannet liet mij de mooie mode van Summum zien, en ik heb een prachtig setje uitgekozen, een broek met top. Geweldig geholpen en blij verrast met deze mooie prijs. Dank je wel. ''

Lees hier

onze jubileumkrant

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een jubileumkrant ter ere van het 100 jaar bestaan! Een bijlage in de Barneveldse krant van donderdag 13 april met mooie verhalen over ons familiebedrijf en alles over de trends van 2023. Wij zijn trots op 100 jaar Bossenbroek! Heb jij de krant gemist of wil je hem opnieuw lezen? Lees de jubileumkrant hieronder!

Download de jubileumkrant

1923

Onze geschiedenis

Honderd jaar is een lange tijd. Wie kan zich nog herinneren hoe de wereld er in 1923 uitzag? Dat kunnen eigenlijk alleen de ouderen onder ons nog. Stel je eens voor… een wereld zonder internet en televisie. De telefoon, de stofzuiger en de auto waren er al wel, maar alleen voor rijke mensen. Toen opa Bossenbroek zijn bedrijfje startte op een zolderkamertje boven een pettenwinkel, had hij er geen idee van dat uit zijn éénmanszaak zo’n bloeiend modebedrijf zou groeien. Maar ook al hebben onze grootouders en onze ouders altijd hard gewerkt, Bossenbroek zou nooit Bossenbroek zijn geworden zonder onze trouwe klanten en de passie voor het vak.
undefined
1923
Kleermaker

in 1923 vestigde Hendrik Bossenbroek zich als zelfstandig kleermaker in Voorthuizen. Zijn atelier bestond uit een zolderkamertje boven een pettenwinkel. Hij was een echte vakman, die dames- en herenkleding maakte, plus uniformen voor officieren, burgemeesters en jachtopzieners. Tijdens de bezetting werd het steeds moeilijker om aan textiel te komen. Na de oorlog moest Bossenbroek weer helemaal opnieuw beginnen, geholpen door zoon Gerardus.

1976
undefined
1976 Casual

Op 5 maart 1976 was de grote opening van Bossenbroek Jong aan de Hoofdstraat in Voorthuizen. Deze nieuwe en trendy winkel had een compleet assortiment van jeans en casual kleding. Al snel kon men er ook terecht voor kleding voor het hele gezin. Naast de herenafdeling kwamen er ook collecties dames- en kindermode.

2003
Bossenbroek dames afdeling
2003 Woman

De zaken gingen zó goed dat in 2003 de dames- en herenafdeling uit elkaar gehaald werden. Vanaf nu was de damescollectie te vinden bij Bossenbroek Woman aan de Hoofdstraat en alle herenkleding bij Bossenbroek Man aan de Kerkstraat.

2021
undefined
2021 Missie

Na 22 jaar in dienst te zijn geweest, wordt Evert-Jan van Elten mede eigenaar van Bossenbroek Man. Samen met Henk Bossenbroek gaat hij verder met de missie van Bossenbroek: Mannen de uitstraling geven die ze verdienen. 

2023
undefined
Koninklijke beschikking Hofleverancier

Ter ere van deze lange geschiedenis zijn wij onderscheiden met het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'. Het predicaat is bedoeld als erkenning dat de onderneming tot een van de meest onderscheidende in de branche behoort. 

Openingstijden Openingstijden

Openingstijden

 • Maandag 13:30 - 18:00
 • Dinsdag 09:30 - 18:00
 • Woensdag 09:30 - 18:00
 • Donderdag 09:30 - 18:00
 • Vrijdag 09:30 - 18:00
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
Afspraak maken