Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Het familiebedrijf Bossenbroek heeft een geschedenis en is begonnen als kleermakerij op de Kerkstraat in Voorthuizen. Het bedrijf is uitgegroeid tot twee onderscheidende modezaken in de regio Voorthuizen en wijde omgeving. Met veel trots vieren wij dit jaar ons 100-jarig jubileum.

 

Ter ere van deze lange geschiedenis zijn wij onderscheiden met het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'. Het predicaat is bedoeld als erkenning dat de onderneming tot een van de meest onderscheidende in de branche behoort. 

 

Wanneer krijg je het predicaat?

Bossenbroek Man & Woman behoort nu tot het register met bedrijven dat het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' tot haar beschikking heeft.  Hiervoor moet een bedrijf minstens honderd jaar oud zijn, een belangrijke rol vervullen in de regio, een bijzonder product maken en van onbesproken gedrag zijn. Daarnaast onderscheidt een bedrijf dat het Predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' heeft verkregen zich door haar vasthoudende kwaliteit en betrouwbaarheid.