Kleur

Kleur

Om je outfit een zomerse uitstaling te geven is het leuk om heldere en levendige kleuren te dragen, maar het kan soms lastig zijn om kleuren op de juiste manier te combineren. Hieronder vind je enkele tips om kleuren op een stijlvolle manier te combineren voor een zomerse look:

 

Colorblocking

Kies voor felle kleuren die niet dichtbij elkaar liggen. Ga eens voor een paarse oranje broek met roze blouse of combineer geel met groen. Dit geeft een levendig contrast en laat de kleuren echt opvallen.

 

Ton-sur-ton

Combineer kleuren in dezelfde tint of kleuren die dichtbij elkaar liggen. Bijvoorbeeld verschillende tinten roze of groen. Dit creëert een rustige en stijlvolle look.

 

Neutrale kleuren

Combineer felle kleuren met neutrale kleuren zoals wit, creme of zwart. Dit geeft evenwicht in je outfit en laat de felle kleuren op een rustige manier opvallen.

 

Prints

Kies bij prints voor een effen kleur die in de print zit. Zo komt de print goed tot zijn recht.

Durf jij het aan ga dan voor print op print.

 

Shine

Bij shiny items dachten we eerder vaak aan de feestdagen, maar een beetje extra sparkle mag tegenwoordig het hele jaar door. Gebruik metallics of items met glitter en pailletten voor een extra touch off glamour.

 

Onthoud dat het belangrijkste is om te kiezen voor kleuren die bij jouw huids- en haarkleur passen en waar jij je prettig in voelt. Experimenteer en probeer verschillende combinaties om te zien wat het beste werkt voor jouw stijl en persoonlijkheid.

 

Advies nodig? Wij staan met oprecht advies en kennis voor je klaar bij Bossenbroek Woman.