Fashion ontbijt

Fashion ontbijt

10 OKTOBER 9:00 UUR

Op dinsdag 10 oktober organiseren wij bij Bossenbroek Woman een fashion ontbijt. Schuif aan tijdens het fashion ontbijt met de stylistes van Aaiko & Fabienne Chapot en wordt geΓ―nspireerd door de stylistes van je favoriete merken. Zij vertellen je alles over de nieuwste trends terwijl jij geniet van een luxe ontbijt.

 

Wil jij aanwezig zijn bij ons fashion ontbijt? Reserveer dan snel om teleurstelling te voorkomen. Toegang is gratis. VOL=VOL.

Bel 0342 472426.

 

𝑇𝑖𝑗𝑑𝑒𝑛𝑠 𝑑𝑖𝑑 π‘œπ‘›π‘‘π‘π‘–π‘—π‘‘ π‘€π‘œπ‘Ÿπ‘‘π‘’π‘› π‘’π‘Ÿ 𝑑𝑀𝑒𝑒 π‘–π‘‘π‘’π‘šπ‘  π‘£π‘’π‘Ÿπ‘™π‘œπ‘œπ‘‘. 𝐸𝑒𝑛 π‘–π‘‘π‘’π‘š π‘›π‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘˜π‘’π‘’π‘§π‘’ π‘£π‘Žπ‘› π΄π‘Žπ‘–π‘˜π‘œ 𝑒𝑛 𝑒𝑒𝑛 π‘–π‘‘π‘’π‘š π‘›π‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘˜π‘’π‘’π‘§π‘’ π‘£π‘Žπ‘› πΉπ‘Žπ‘π‘–π‘’π‘›π‘›π‘’ πΆβ„Žπ‘Žπ‘π‘œπ‘‘.

 

Fabienne Chapot is opgebouwd door een vrouw die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuΓ―tie en daarna vooral groot durft te dromen. Dit Nederlandse merk opgebouwd in hartje Amsterdam gelooft dat iedere vrouw het verdient om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Fabienne Chapot staat bekend om de handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijke chique details. Zo willen we vrouwen verleiden om zich wat gedurfder te kleden.

 

Aaiko is er voor de moderne powervrouw. Zij die zoveel kanten heeft, maar bovenal volledig in haar vrouwelijke kracht staat als geliefd en gerespecteerd. En dat is precies wat Aaiko’s hart doet kloppen. Oprichter Pauline Brakenhoff begon vanuit een missie om creativiteit op unieke wijze te combineren met een commercieel doel. Aaiko creΓ«erde feilloos de brug van catwalk naar stoep. Er is een tweezijdigheid te vinden bij Aaiko. De naam Aaiko betekent in het Japans β€œgeliefde”, terwijl het Oud-Duits het vertaalt naar β€˜β€™stoer’’. De eindeloze veelzijdigheid van de Aaiko-vrouw zal voor ons altijd een inspiratiebron zijn. Aaiko streeft naar tijdloze en innovatieve designs die een vrouw altijd comfortabel en mooi laten voelen. Aaiko bereikt dat keer op keer, met prachtige designs die tegelijkertijd moderniteit uitstralen.