Cambio en 10DAYS event

Cambio en 10DAYS event

6 OKTOBER 10.00-16.00 uur

Tijdens onze Jubileumweken verrassen wij jou graag met leuke en inspirerende events.

 

Speciaal voor jou zijn deze dag de stylisten Benno en Tony van de merken Cambio en 10DAYS aanwezig om jou te voorzien van tips & tricks. Samen met jou gaan ze opzoek naar de broek of look die bij jou past.

 

𝑂𝑝 𝑑𝑒 π‘‘π‘Žπ‘” π‘£π‘Žπ‘› 𝑑𝑖𝑑 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑑 π‘˜π‘’π‘› 𝑗𝑒 𝑒𝑒𝑛 π‘π‘Ÿπ‘œπ‘’π‘˜ π‘£π‘Žπ‘› πΆπ‘Žπ‘šπ‘π‘–π‘œ 𝑀𝑖𝑛𝑛𝑒𝑛 π‘œπ‘“ 𝑒𝑒𝑛 π‘™π‘’π‘’π‘˜π‘’ π‘™π‘’π‘Ÿπ‘’π‘› π‘‘π‘Žπ‘  π‘£π‘Žπ‘› 10π·π‘Žπ‘¦π‘  𝑀𝑖𝑛𝑛𝑒𝑛.

 

Als klap op de vuurpijl geven wij deze dag van beide merken mooie prijzen weg.

Kom dus gezellig langs op vrijdag 6 oktober tijdens onze experience day van deze twee mooie merken.

 

Cambio:

Het eigentijdse broekenmerk Cambio ontwerpt de perfecte jeans en pantalons. Wat is je favoriete model? Dit Duitse merk heeft een brede keuze aan modellen: van skinny, cargo tot flared en palazzo. Cambio is zon veelzijdig merk dat voor iedere vrouw wel een mooie Cambio jeans of pantalon te vinden is. Ieder seizoen bewijst Cambio zich weer met een fantastische collectie broeken. Zowel de jeans en de pantalons behouden hun mooie pasvorm en stralen kwaliteit. Het merk weet als geen ander wat een goede pasvorm is.

 

Dit populaire broekenmerk heeft ook voor de meest kritische vrouwen originele designs, kwaliteitsstoffen en altijd de perfecte pasvorm. Met dit modehuis van kwaliteit broeken kun je met een simpel shirt of blouse en een leuke elegante schoen stijlvol voor de dag komen.

 

10DAYS

Met de wortels in Amsterdam staat vrijheid als sinds de oprichting in 2017 centraal. 10 Days staat voor onafhankelijkheid, authenticiteit en de beste versie van jezelf zijn. Hun visie is dat kleding je het zelfvertrouwen geeft om het leven te leiden dat jij wilt. Comfortabele designs waarin je je optimaal kunt bewegen en waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. 10 Days produceert voornamelijk in Europa met kwaliteitsstoffen die langer meegaan, omdat ze overtuigd zijn dat een duurzame garderobe tijdloos is. 10 Days gelooft dat respect voor de planeet, mensen en dieren essentieel is.

 

10 Days ontwerpt hun kleding niet voor een doelgroep: maar ze focussen zich op mensen met een specifieke mindset. Positiviteit, spiritualiteit en sportiviteit, het gaat bij 10 Days niet om labels, maar een lach op het gezicht van een klant toveren. Vrouwen moeten zich goed voelen in hun kleding. Houd jij van sportief, stoer, vrouwelijk en nonchalant? Dan is 10Days perfect voor jou!